Η Εταιρεία μας

Η LUMINART Αντωνιάδης Α.Ε. είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον χώρο του φωτισμού εσωτερικών και εξωτερικών χωρών σε όλα τα επίπεδα από το 1983.

Στο καταστήμα μας στην Θεσσαλονίκη φιλοξενουμε τις κορυφαίες σειρές προϊόντων φωτισμού των πλέον επώνυμων οίκων διεθνώς, με κύρια χαρακτηριστικά την καινοτομία, το design, την λειτουργικότητα και την εξοικονόμηση ενέργειας.


Η Φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία της LUMINART βασίζεται στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη με διαρκή ενημέρωση μας σε ότι αφορά την τεχνολογία του φωτός, μελετούμε και προσφέρουμε την καταλληλότερη, οικονομικότερη και πιο προηγμένη τεχνολογικά λύση για κάθε χώρο παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις φωτισμού.

Το προηγμένο design, η εξοικονόμηση ενέργειας, οι νέες υψηλές τεχνολογίες όπως τα LED, είναι τα συστατικά για να επιτύχουμε καλύτερη ατμόσφαιρα και επαρκή φωτισμό στο χώρο, όπως και ανάδειξη των αντικειμένων που προβάλλονται.

H LUMINART συνεργάζεται με τα πιο γνωστά και καταξιωμένα γραφεία αρχιτεκτόνων, διακοσμητών, μηχανικών και μελετητών φωτισμού, καθώς και τεχνικές και κατασκευαστικές εταιρίες. Σε συνδυασμό με την δημιουργικότητα και την τεχνογνωσία των στελεχών της, καθώς και την πλούσια γκάμα φωτιστικών προϊόντων εγγυώνται την επιτυχή εκπλήρωση των έργων που αναλαμβάνει, καλύπτοντας όλο το εύρος απαιτήσεων σε οικιακό, επαγγελματικό φωτισμό, είτε εσωτερικού είτε εξωτερικού χώρου.


Η Ομάδα μας


Διευθύνων Σύμβουλος
Μάκης Αντωνιάδης

Πρόεδρος
Τίτη Αντωνιάδου

Ιδρυτής
Δημήτρης Αντωνιάδης

Σύμβουλοι φωτισμού - Πωλήσεις
Χρύσα Μπέτα

Σύμβουλοι φωτισμού - Πωλήσεις
Δέσποινα Τσεμεκίδου

Εξωτερικός Σύμβουλος Πωλήσεων
Λευτέρης Ρίζος

Μελέτη Φωτισμού Τεχνικό Τμήμα
Δημήτρης Κουρλίτης

Μελέτη Φωτισμού Δημιουργικό Τμήμα
Σγουρός Σγουρομάλλης

Γραμματεία
Πένη Κόγια