ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ


Η δραστηριότητα της LUMINART καλύπτει όλο το φάσμα του αρχιτεκτονικού και επαγγελματικού φωτισμού. Η δημιουργική συνεργασία του εξειδικευμένου προσωπικού με τον εκαστοτε αρχιτέκτονα, διακοσμητή, μηχανολόγο, ηλεκτρολόγο του έργου έχει ως αποτέλεσμα λύσεις που ανταποκρίνονται στις λειτουργικές, αισθητικές και περιβαλλοντολογικές ανάγκες κάθε έργου.

Πιστεύουμε ότι το φως στο σύγχρονο εμπορικό κόσμο διαδραματίζει σημαντικό ρόλο, αφού η κατάλληλη σχεδίαση του φωτισμού είναι αξιοσημείωτος παράγοντας επιτυχίας για τα εμπορικά καταστήματα. Ο εμπορικός φωτισμός λειτουργεί ως εργαλείο προσανατολισμού για τους πελάτες, επηρεάζει τη ψυχολογία τους, συμβάλλει στην ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ των υπαλλήλων των καταστημάτων και στην αύξηση της αποδοτικότητάς τους.

Η επιλογή της βέλτιστης λύσης φωτισμού επιτυγχάνεται µε προσεκτική ανάλυση και εκτίμηση των ειδικών απαιτήσεων κάθε έργου, μέσα από εξειδικευμένα  προγράμματα φωτοτεχνικών μελετών και µε την μακρόχρονη εμπειρία µας. Οι λύσεις βασίζονται στην κάλυψη βασικών και απαραίτητων αναγκών αυτών των έργων.

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα βάσει του οικονομικού προϋπολογισμού, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας με βάση τις νέες υψηλές τεχνολογίες φωτισμού όπως τα LEDs.

ΜΕΛΕΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ


Η επιλογή του είδους του φωτισμού που επιθυμούμε για τον εξωτερικό χώρο αλλά και η επιλογή των φωτιστικών σωμάτων που υλοποιούν τον σχεδιασμό αυτό είναι οι άξονες των προτάσεων μας. Είτε πρόκειται για λειτουργικό φωτισμό, είτε για φωτισμό αναδείξεως κάποιων στοιχείων, είτε για ατμοσφαιρικό φωτισμό η φωτισμό ασφάλειας και με βασικά εργαλεία τις νέες τεχνολογίες, το προηγμένο design, την ανθεκτικότητα των υλικών στις καιρικές συνθήκες εξασφαλίζονται οι βέλτιστες λύσεις.

outdoor.jpg

ΜΕΛΕΤΗ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ


Ο σωστός φωτισμός είναι συνδεδεμένος με το βιοτικό επίπεδο και την ποιότητα ζωής μας. Μια μεγάλη ποικιλία φωτιστικών με την υπογραφή γνωστών ευρωπαίων κατασκευαστών για όλους τους χώρους με κύριο χαρακτηριστικό την ποιότητα υλικών και κατασκευής, τον διαχρονικό σχεδιασμό και την υψηλή τεχνολογία διατίθενται φωτιστικά τοίχου, οροφής, δαπέδου, spotlights LED ταινίες για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Η ανάπτυξη από εμάς μιας νέας ποιοτικής - δημιουργικής προσέγγισης στο σχεδιασμό του αρχιτεκτονικού φωτισμού στη σύγχρονη κατοικία, προσφέρει τη δυνατότητα επίτευξης πολλαπλών στόχων. Πιο συγκεκριμένα, δημιουργούμε πρακτικούς, λειτουργικούς, ευέλικτους και κυρίως προσωπικούς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους που προάγουν την άνεση και ευχαρίστηση όσων ζουν σε αυτούς. Αναδεικνύουμε έτσι την αρχιτεκτονική του χώρου, καθώς και δημιουργούμε την κατάλληλη ατμόσφαιρα ανά χώρο και δραστηριότητα. Επιπλέον, σε συνδυασμό με τις νέες, ενεργειακά αποδοτικές, τεχνολογικές δυνατότητες του φωτισμού έχουμε τη δυνατότητα να υλοποιήσει κάθε ιδέα και πρόταση για τον ποιοτικό φωτισμό μιας κατοικίας.

Επιπρόσθετα προσφέρεται καθοδήγηση και ανάλυση επίλογων και τρόπων φωτισμού με βάση τα σχεδία του κτιρίου αναλύοντας τις επιλογές δωμάτιο με δωμάτιο και χώρο με χώρο για το βέλτιστο αποτέλεσμα είτε αφορά μια οικία είτε ένα ξενοδοχείο.

indoor.jpg